GOOGLE PLAY'DE Yalova Üniversitesi - UZEM ARATARAK VEYA AŞAĞIDAKİ İKONU TIKLAYARAK BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

2019 - 2020 BAHAR Dönemi UZEM BÜTÜNLEME Sınavları Hakkında

2019 - 2020 BAHAR dönemi UZEM Bütünleme sınavları 10 Haziran 2020 günü Saat 14:00 da başlayıp 13 Haziran 2020 günü Saat 23:59 da bitecektir.

Sınavlar online (internet üstünden) olarak yapılacaktır.

https://uzem.yalova.edu.tr adresinden DERSE - SINAVA GİRİŞ menüsünü tıklayarak ya da doğrudan UBS sisteminden Online Sınav menüsünden sınava girebilirsiniz.

• Sınav AİB, YDB, TDB ve ENF kodlu dersleri kapsamaktadır.
  • TDB ve YDB ve ENF koldu dersleri covid-19 salgını öncesi yüz yüze yapan öğrenciler sınavlarını kendi öğretmenleri tarafından ilan edilen tarihte sınav olacaklardır.
  • 10 Haziran 2020 günü Saat 14:00 - 13 Haziran 2020 günü Saat 23:59 arasında istediğiniz saatte sınavınızı olabilirsiniz.
  • Sınava CEP TELEFONU İLE GİRMEYİNİZ.
  • Sınav süresi her bir ders için 20 dakikadır.
  • Sınavda sorun yaşayan öğrencilerimiz sorunlu ekran görüntüsünün fotoğrasını çekerek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.adresine Adını, Soyadını ve Öğrenci Numarasını ve yaşadığı sorunu anlatan e-posta ile başvuracaklardır. (lütfen tekrar tekrar başvuruda bulunmayınız)
  • Gönderdikleri eposta adresinde Adını, Soyadını, Okul Numarasını ve problem yaşadığı sıradaki ekran görüntüsünü göndermeyen öğrencilerimizin problemlerinin incelenmesi zaman alacağı için yaşanacak gecikmeden UZEM sorumlu olmayacaktır.

Not: Bıranş derslerinizin BÜTÜNLEME sınavlar tarihleri için UBS sistemini takip ediniz.